Prázdniny s Broučkem

Prázdniny s Broučkem

Naši dovolenou nic nepřekazí!
Termín
9.5.2024 - 17:00 (čtvrtek)
Místo konání
Biograf Český Ráj
Cena
Zvuk
české znění
Přístupnost
od 3 let (více informací)
Hrají
Barbora Poláková, Michal Isteník, Lukáš Příkazký, Martin Sobotka, Tomáš Jeřábek, Pavel Zedníček, Pavel Nový, Marie Ludvíková, František Sládek, Barbora Dragounová
Délka
87 minut - přestávka : Ne
Žánr
Komedie
Režie
Jiří Matoušek
Produkce
Česká republika

Bára Poláková a Lukáš Příkazký vyráží obytňákem do Chorvatska. A ne ledajakým! Nečekané dědictví jim přihraje karavan po dědovi, jemuž se odjakživa říká Brouček. A Jadran se zdá být na dosah . . . Jenže na cestě je potká spousta překvapení i nečekaných zážitků, které v plánu vůbec neměli. V dalších rolích baví Tomáš Jeřábek, Michal Isteník, Martin Sobotka, Pavel Zedníček, Marie Ludvíková, Pavel Nový nebo Patrik Děrgel.

„Ty’s vybral místo, kam pojedem‘, a já zas jak se tam dostanem‘,“ mrkne Bára Poláková alias foodblogerka Monika spiklenecky na svého manžela Honzu v podání Lukáše Příkazkého a odmítne zařadit zpátečku. Málo platné, že její nadšení nesdílí a na pláži v Chorvatsku by se rád ochlazoval orosenou plechovkou piva co nejdřív. Letos se pojede k moři obytňákem. A ne jen tak ledajakým, ale Broučkem! Prostě dovolená all exklusive. Anebo snad ne?
Neklimatizovaný červený obytňák připravil v parném létě horké chvilky nejen filmovým hrdinům, ale i samotný tvůrcům. „Tak jako ty největší filmové hvězdy byl i Brouček často svéhlavý a štáb se musel přizpůsobovat jeho náladám. Skoro bych řekl až vrtochům,“ říká pobaveně producent filmu Pavel Vácha. Ten stojí za filmy Párty Hárder, Kdyby radši hořelo nebo Přišla v noci. Posledně jmenovaná černá komedie má přitom na kontě tři Ceny české filmové kritiky včetně té pro nejlepší film a osm nominací na Českého lva.
„Chtěl jsem natočit ryze českou komedii pro celou rodinu. Film, ve kterém se každý divák v jedné z postav snadno pozná. A bude je s chutí sledovat nejen v létě, ale i když bude venku třeba mrznout,“ říká režisér Jiří Matoušek.


Další termíny

27.4.2024 - 19:30
29.4.2024 - 17:00
3.5.2024 - 19:30
9.5.2024 - 17:00
Aktuálně zvolený termín
14.5.2024 - 17:00

Trailer

Pro přehrávání video obsahu ze serveru YouTube.com je nutné mít povolené ukládání marketingových cookies.
Pokud si přejete nastavení pro ukládání cookies upravit, klikněte ZDE